Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 89.95

* Cena že vsebuje DDV

VOJAŠKI TAKTIČNI ŠKORNJI REGULAR CLASSIC

MAGNUM HITEC

Vojaški taktični Škornji Regular Classic
Klasičen Magnum čevelj, miljonkrat preizkušen v praksi. Borbeni čevelj, katerega uporabljajao policijske in vojaške specialne enote. Ta čevelj je doživel veliko kopij, ampak nobena ga niti približno ni dosegla. Magnum HiTec Classic je najbolj popularen in znan škorenj tega proizvajalca. V podplat je vgrajena kovinska plošča katera daje čevlju oporo in preprečuje prebadanje. Čevelj je zelo udoben in prijeten za nošnjo
Material:
Zgornji del: 65% visoko kvalitetno usnje, 35 % aramid
Podloga-vložek: poliester
Podplat: 100 % guma

BARVA:
    

VELIKOST:

  1. 37
  2. 38
  3. 39
  4. 46
Size guide
ŠIFRA m-1003

MATERIAL
N/A

NEGA
 

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

DRUGI SO KUPILI

Moške vojaške cargo hlače Premium Vintage Slimmy

€ 65.95

US army, vojaški nahrbtnik Assault  I

€ 39.95

Moška srajca Slim fit

€ 34.95

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij