Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 199.95

* Cena že vsebuje DDV

TAKTIČNI ČEVELJ ADIDAS GSG9.2

ADIDAS

Taktični čevelj Adidas GSG9.2
Zelo kvaliteten taktični škorenj katerega odlikujejo sledeče lastnosti: Zgornji del škornja je izdelan iz kvalitetnega govejega usnja in iz \"CLIMAPROOF\" membrane kar omogoča po eni strani vodoodbojnost po drugi strani pa \"dihanje\". Podplat (notranji del) lahko vzamemo iz čevlja. Podplat-anatomsko oblikovan EVA vložek kateri vpija vlago in nudi optimalen nivo nošenja obutve. V vložku je karbon kar zagotavlja zaščito podplata. Zunanji podplat je elastičen, adidasov sistem -\"Traxion-Stollensystem\" pa učinkovito preprečuje zdrse.
Material:
Zgornji del: 100 % usnje
Podloga-vložek: 100 % poliester
Podplat: 100 % guma

BARVA:
    

VELIKOST:

  1. 41 1/2
Size guide
ŠIFRA R28360

MATERIAL
100% usnje

NEGA
    

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

DRUGI SO KUPILI

Pilotske hlače Harrier

€ 39.95

Moška karo srajca dolg rokav

€ 34.95

Vojaška majica s kratkimi rokavi camo

€ 11.95

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij