Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 99.95

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA ZIMSKA JAKNA NAVAHOO NIRVANA

NAVAHOO

Ženska zimska jakna Navahoo Nirvana

- elegantna jakna znamke Navahoo
- vrhunska kakovost in izdelava
- velik snemljiv krzneni ovratnik (umetno krzno)
- telirana za popolno prileganje
- vododbojni zgornji material
- zelo udobna za nošenje
- vstavki iz umetnega usnja v kontrastni barvi
- kapuca podložena s flisom
- visoka zapiralna zadrga
- 2 podložena stranska žepa
- 1 notranji žep z zadrgo in odprtino za slušalke
- elastični rebrasti patenti na rokavih

VEČ BARV:
    

VELIKOST:

  1. XS
  2. S
  3. M
  4. L
  5. XL
  6. XXL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramen 40 cm 41 cm 42 cm 43.5 cm 45 cm 46.5 cm
Dolžina rokava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni obseg 97 cm 102 cm 108 cm 114 cm 120 cm 126 cm
Obseg pasu 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm 114 cm
Skupna dolžina 77 cm 78.5 cm 80 cm 81.5 cm 83 cm 84.5 cm
Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-NIRVANA-ANTR

MATERIAL
zunanji - 100% poliester, notranji - 100% poliester, ovratnik, umetno krzno: 90% poliakril, 10% poliester

NEGA
     

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

DRUGI SO KUPILI

Ženska obleka Kim

€ 14.95

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij