Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 44.90

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA PREHODNA JAKNA MARIKOO SAMTPFOTE

MARIKOO

Ženska prehodna jakna Marikoo SAMTPFOTE.

- zelo lahka in mehka prehodna jakna
- prešiti predel na zunanji stranski strani daje jakni lep izgled in hkrati zagotavljajo popolno prileganje
- kapuca za deževne in vetrovne dni (snemljiva)
- podložen ovratnik za zaščito pred vetrom
- rebreasti patenti na rokavih
- visoka zapiralna sprednja zadrga
- 2 stranska žepa z zadrgo

VEČ BARV:
  

VELIKOST:

  1. XS
  2. L
  3. XXL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramen 38,5 cm 39,5 cm 41 cm 42,5 cm 44 cm 45,5 cm
Dolžina rokava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni obseg 94 cm 99 cm 104 cm 110 cm 116 cm 122 cm
Obseg pasu 82 cm 87 cm 92 cm 98 cm 104 cm 110 cm
Skupna dolžina 60 cm 62 cm 64 cm 66 cm 68 cm 70 cm
Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-SAMTPFOTE-BLCK

MATERIAL
zunanji: 57% poliamid, 43% poliester, notranji: 100% poliester

NEGA
      

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

DRUGI SO KUPILI

Ženska obleka Kim

€ 14.95

Moške hlače Ripstop Jogging Pants

€ 49.95

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij