Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 59.95

€ 79.95 Prihranek € 20.00 (25.02%)

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA ZIMSKA JAKNA NAVAHOO MIAMOR

NAVAHOO

Ženska zimska jakna Navahoo Miamor
- izjemno topla prešita zimska jakna
- vrhunska kakovost in vrhunska obdelava
- telirana
- zunanji žepi so podloženi s flisom
- snemljiva kapuca s posebej snemljivim krznom
- visok in podložen ovratnik
- visoka sprednja zadrga
- dodatno zapiranje na potisne gumbe
- 2 zunanja žepa z zadrgo
- 1 notranji žep z zadrgo in odprtino za slušalke
- vse zadrge in gumbi so visoke kakovosti
- diskreten logotip Navahoo na gumbih in usnjenem našitku

VEČ BARV:
   

VELIKOST:

  1. XL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramen 40,5 cm 41,5 cm 42,5 cm 44 cm 45,5 cm 47 cm
Dolžina rokava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni obseg 99 cm 103 cm 108 cm 114 cm 120 cm 126 cm
Obseg pasu 85 cm 89 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm
Skupna dolžina 62,5 cm 64 cm 65,5 cm 67 cm 68,5 cm 70 cm
Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-MIAMOR-TAUPE

MATERIAL
zunanji - 100% poliester, notranji - 100% poliester, ovratnik, umetno krzno: 90% poliakril, 10% poliester

NEGA
     

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij