Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 59.90

€ 64.90 Prihranek € 5.00 (7.70%)

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA PREHODNA JAKNA MARIKOO ABENDSTERNCHEN

MARIKOO

Ženska prehodna jakna Marikoo ABENDSTERNCHEN

- vrhunska kakovost in obdelava
- rahlo telirana za popolno prileganje
- zelo mehak in udoben zgornji material
- kapuca
- 2 stranska žepa z zadrgo
- Navahoo logotip na nadlakti
- rebrasti patenti na rokavih
- zelo udobna za nošenje

VEČ BARV:
     

VELIKOST:

  Size guide
  XS S M L XL XXL
  Širina ramen 38 cm 39.5 cm 41 cm 42.5 cm 44 cm 45.5 cm
  Dolžina rokava 64 cm 65 cm 66 cm 67 cm 67 cm 67 cm
  Prsni obseg 95 cm 101 cm 107 cm 113 cm 119 cm 125 cm
  Obseg pasu 84 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm 114 cm
  Skupna dolžina 82.5 cm 84.5 cm 86.5 cm 88.5 cm 90.5 cm 92.5 cm
  Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

  ŠIFRA NAV-ABEND-BORDO

  MATERIAL
  100% Poliamid

  NEGA
       

  Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

  Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

  Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

  Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

  Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

  Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

  Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

  Valid XHTML 1.0 Transitional
  Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij