Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 26.90

€ 39.90 Prihranek € 13.00 (32.58%)

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA PREHODNA JAKNA MARIKOO FIONA

MARIKOO

Ženska prehodna jakna Marikoo Fiona
- vodoodporna jakna. Ne prepiha in ne premoči.
- vrhunska kakovost in obdelava
- rahlo telirana za popolno prileganje
- zelo mehak in udoben zgornji material
- 2 stranska žepa z zadrgo
- Navahoo logotip na nadlakti
- rebrasti patenti na rokavih
- zelo udobna za nošenje
Jakne Marikoo so popolnoma prilagojene vašim potrebam, saj ste merilo kvalitete prav Vi.

VEČ BARV:
     

VELIKOST:

  Size guide
  XS S M L XL XXL
  Širina ramen 41 cm 42 cm 43 cm 44,5 cm 46 cm 47,5 cm
  Dolžina rokava 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm 66 cm 66 cm
  Prsni obseg 95 cm 99 cm 104 cm 110 cm 116 cm 122 cm
  Skupna dolžina 62 cm 64 cm 66 cm 68 cm 70 cm 72 cm
  Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

  ŠIFRA NAV-FIONA-OC-GREN

  MATERIAL
  zunanji: 57% poliamid, 43% poliester, notranji: 100% poliester

  NEGA
        

  Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

  Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

  Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

  Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

  Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

  Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

  Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

  DRUGI SO KUPILI

  Ženska obleka Kim

  € 14.95

  Moške hlače Ripstop Jogging Pants

  € 49.95

  Valid XHTML 1.0 Transitional
  Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij