Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 79.90

€ 119.90 Prihranek € 40.00 (33.36%)

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA ZIMSKA PARKA NAVAHOO CRISTAL

NAVAHOO

Ženska luksuzna zimska parka Navahoo Cristal
- vrhunska, premium, topla zimska jakna znamke Navahoo
- lepa, elegantna trendy parka z velikim umetnim krznom
- kapuca za deževne in hladne dni
- parka je toplo in mehko podložena z umetnim krznom
- visok ovratnik
- zaščitena sprednja zadrga
- 2 stranska žepa z zapiranjem na gumb,
- 1 notranji žep z zadrgo in odprtino za slušalke
- zunanji žepi so toplo podloženi
- rebrasti patenti na rokavih
- vse zadrge in gumbi so visoke kakovosti

VEČ BARV:
     

VELIKOST:

  1. XS
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramen 40 cm 41 cm 42 cm 43 cm 45 cm 46 cm
Dolžina rokava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni obseg 98 cm 102 cm 106 cm 112 cm 118 cm 124 cm
Obseg pasu 86 cm 90 cm 95 cm 101 cm 107 cm 113 cm
Skupna dolžina 81 cm 82 cm 83 cm 84 cm 86 cm 87 cm
Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-CRIS-ANTRA

MATERIAL
zunanji - 100% poliester, notranji - 100% poliester, ovratnik, umetno krzno: 90% poliakril, 10% poliester

NEGA
     

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij