Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

€ 49.90

€ 79.90 Prihranek € 30.00 (37.55%)

* Cena že vsebuje DDV

ŽENSKA ZIMSKA JAKNA MARIKOO JAYLAA

MARIKOO

Ženska zimska jakna Marikoo Jaylaa
- izjemno topla prešita ženska zimska jakna
- ženska zimska jakna, z kapuco, podložena z mehko in prijetno oblogo iz pliša
- jakna je izdelana iz vodoodbojnega materiala
- vrhunska kakovost in vrhunska obdelava
- jakna je telirana
- cenovno ugodna ženska zimska jakna
- rebrasti patenti na rokavih
- diskreten logotip Marikoo na gumbih in usnjenem našitku

VEČ BARV:
    

VELIKOST:

  1. XS
  2. S
  3. M
  4. XL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramen 40 cm 41 cm 42 cm 43.5 cm 45 cm 46.5 cm
Dolžina rokava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni obseg 97 cm 101 cm 106 cm 112 cm 118 cm 124 cm
Obseg pasu 82 cm 88 cm 93 cm 99 cm 105 cm 111 cm
Skupna dolžina 63 cm 65 cm 67 cm 69 cm 71 cm 73 cm
Mere lahko odstopajo +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-JAYLA-NVY

MATERIAL
zunanji: 100% poliamid, notranji: 100% poliester

NEGA
      

Uporabnik/kupec ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga ali želi menjati za drugo blago, ali zahtevati vračilo denarja. Uporabnik/kupec sporoči podjetju svojo namero na kontaktni e-naslov , ali po navadni pošti (priporočeno). Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če uporabnik/kupec vrne blago brez obrazložitve.

Uporabnik/kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu. Priložena mora biti kopija računa in originalna embalaža. Uporabnik/kupec sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nenošeni in nepoškodovani.

Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Možnost zamenjave blaga ne velja za blago ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine, razen če se stranki nista dogovorili drugače. V kolikor uporabnik/kupec zahteva vračilo denarja, se ponudnik zavezuje izvršiti vračilo celotne kupnine v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Army Shop Admiral e-trgovino opravlja Pošta Slovenije. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4.95 EUR za pošiljko.

Pri prevzemu paketa se uporabniku zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 1.05 EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij