Ste pozabili geslo?

KOŠARICA: 0 IZDELKOV  

PLAČILO BLAGA

NAČINI PLAČILA

V spletni prodajalni ponudnik omogoča več načinov plačil:

  • plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu - dostavljavcu ob prevzemu paketa izročite gotovino oz. izvršite plačilo s plačilnimi karticami, če na Pošti Slovenije opravite lasten prevzem.
  • bančno nakazilo, pri katerem je potrebno plačilo izvršiti na naš transakcijski račun (vsi potrebni podatki se nahajajo v zaključenem naročilu in v e-poštnem obvestilu o oddaji naročila) v roku 5. delovnih dni od oddaje naročila. Takoj, ko bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu, vam bomo dostavili blago. V primeru, da plačila ne izvedete v predpisanem roku, bomo vaše naročilo preklicali.
  • plačilo v naprej s kreditno kartico - v tretjem koraku naročila se odpre novo spletno okno, kamor je potrebno vpisati podatke o kreditni kartici in zaključiti naročilo.
  • PayPal plačilo - v tretjem koraku se izvrši preusmeritev na vaš PayPal račun kjer opravite plačilo in zaključite naročilo.

Valid XHTML 1.0 Transitional
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij